Saxo-boss dybt imponeret af Majka

Team Saxo-Tinkoffs unge rytter Rafal Majka kørte torsdag en imponerende bjergenkeltstart i Giro d'Italia, hvor han krydsede målstregen i femtebedste tid. Det betød, at 23-årige Majka overtog førstepladsen i ungdomskonkurrencen og avancerede til en sjetteplads i det samlede klassement.

Og det er en bedrift, der imponerer sportsdirektør Dan Frost.

- Rafal bliver ved at imponere mig. Han kører en virkelig flot enkeltstart i dag og genvinder ungdomstrøjen og hopper to pladser op i klassementet. Inden løbet regnede jeg med en placering mellem de 10 og 15 i klassementet, så det er fantastisk at se ham blandt de seks bedste nu, siger Dan Frost og fortsætter:

- Samtidig har vi en meget stærk løjtnant i Petrov, der også graver dybt i sig selv i dag og slutter på dagens 11.plads. Vores mål i løbet er stadig en etapesejr, og Rafa er vores mest åbenlyse favorit til at tage den på de kommende etaper, hvor vi slutter opad. Han ligger godt til i klassementet, og derfor vil nogen måske anse ham som en rival, men hvis han kører stærkt nok, er det ikke et spørgsmål om at få lov at køre, siger Saxo-Tinkoffs sportsdirektør.

Giro d'Italia slutter på søndag.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip