Saxo-boss dybt imponeret af Majka

Team Saxo-Tinkoffs unge rytter Rafal Majka kørte torsdag en imponerende bjergenkeltstart i Giro d'Italia, hvor han krydsede målstregen i femtebedste tid. Det betød, at 23-årige Majka overtog førstepladsen i ungdomskonkurrencen og avancerede til en sjetteplads i det samlede klassement.

Og det er en bedrift, der imponerer sportsdirektør Dan Frost.

- Rafal bliver ved at imponere mig. Han kører en virkelig flot enkeltstart i dag og genvinder ungdomstrøjen og hopper to pladser op i klassementet. Inden løbet regnede jeg med en placering mellem de 10 og 15 i klassementet, så det er fantastisk at se ham blandt de seks bedste nu, siger Dan Frost og fortsætter:

- Samtidig har vi en meget stærk løjtnant i Petrov, der også graver dybt i sig selv i dag og slutter på dagens 11.plads. Vores mål i løbet er stadig en etapesejr, og Rafa er vores mest åbenlyse favorit til at tage den på de kommende etaper, hvor vi slutter opad. Han ligger godt til i klassementet, og derfor vil nogen måske anse ham som en rival, men hvis han kører stærkt nok, er det ikke et spørgsmål om at få lov at køre, siger Saxo-Tinkoffs sportsdirektør.

Giro d'Italia slutter på søndag.

 

 

 

Dagens Gossip