Saxo-direktør: Tinkov får snart besked om fremtiden

Saxo Bank har endnu ikke meldt ud, om cykelsamarbejdet med Tinkoff Bank skal fortsætte efter nytår, men en beslutning er lige på trapperne.

Direktør Lars Seier Christensen befinder sig i disse dage til Tour de France, hvor han blandt andet skal danne sig et indtryk af, hvordan tingene fungerer internt på holdet efter Bjarne Riis' abrupte afsked tidligere på året.

Kort efter Touren vil der komme en afklaring på, om Tinkoff Bank og Saxo Bank fortsat skal drive holdet sammen.

- Jeg har opfattet Bjarne som stjernen på holdet set over en lang periode. Bjarnes betydning er der ikke ændret på. Derfor vil jeg gerne have tid til at se det an, forklarer Lars Seier Christensen.

- Det er business as usual resten af året, men beslutningen bliver truffet relativt kort efter Tour de France. Så kan Oleg (Tinkov, red.) sikkert heller ikke vente længere, lyder det fra Saxo Bank-direktøren.

Med i overvejelserne er ikke blot holdets sportslige niveau uden Riis på sidelinjen. Men også hvordan tingene fungerer, når det ikke handler om cykler og watt-tællere og sure timer på landevejen.

- Det er klart, at jeg helst så, at Bjarne var her. Det skal der ikke herske tvivl om. Men vi har ikke det her sponsorat, fordi Bjarne og jeg er gode venner.

- Det har vi, fordi det giver eksponering, og fordi det giver mulighed for nogle gode oplevelser til vores kunder verden over.

- Vi skal sikre os, at kunderne fortsat bliver behandlet ordentligt, og at ryttere fortsat er til rådighed, hvis vi skal bruge dem i en kommerciel sammenhæng, siger Lars Seier Christensen.

Saxo Bank har været en af hovedsponsorerne for cykelholdet siden 2008.

/ritzau/

Dagens Gossip