Saxo-Tinkoff ærgerlig over at miste ungdomstrøjen

For Team Saxo-Tinkoff blev lørdagens sneplagede etape i Giro d'Italia et farvel til løbets hvide ungdomstrøje, da holdets polske kaptajn Rafal Majka tabte kampen om tid til colombianeren Carlos Alberto Betancur Gomez fra AG2R.

- Jeg synes, Rafal kører en glimrende etape, hvor han slutter på en hæderlig tiendeplads, men selvfølgelig er det rigtig ærgerligt at skulle miste ungdomstrøjen på den andensidste etape. Samtidig må vi også erkende, at Betancur simpelthen var stærkere i dag, siger sportsdirektør Dan Frost på Saxo-Tinkoffs hjemmeside.

- Desværre mistede vi Petrov lige inden den sidste stigning, hvor han havde skiftet hjul på grund af en punktering. På vej op til fronten, kørte andre ryttere, der også havde været nede og skifte cykel, uforvarende ind i ham, så han styrtede. Rafal manglede ham derfor i finalen, og han ville gerne selv have vist flaget på sin fødselsdag, fortæller Dan Frost og gør derefter status over årets Giro d'Italia, hvor der næppe kommer ændringer i klassementet på sidste, flade etape til Brescia.

- Samlet set er jeg tilfreds med Rafals placering som nummer syv i klassementet. Det synes jeg, han kan være tilfreds med i sin første satsning som kaptajn i et stort etapeløb, og jeg ser selvfølgelig frem til og tror på, at Rafa udvikler sig til noget endnu større i de kommende år, siger Dan Frost.

Lørdagens etapevinder, Vicenzo Nibali fra Astana, var lutter smil, da han skulle kommentere dagens præstation i sneklædte omgivelser.

- Det var i sandhed en hård dag for os på ruten med sne. Jeg ønskede at sætte et mærke på dagens etape, og jeg er bare glad for den måde, Giroen er forløbet for mig.

Nibali har da også al mulig grund til at være glad. Den samlede sejr i løbet er med største sandsynlighed sikret inden sidste etape med et forspring på næsten fem minutter til Team Skys Rigoberto Uran Uran, der overtog Giroens andenplads fra Cadel Evans.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip