Saxo-Tinkoff: Her er vores taktik til Amstel Gold Race

Ruten byder undervejs på hele 33 stejle stigninger, så der venter rytterne en hård dag på kontoret.

Team Saxo-Tinkoff har otte ryttere med til start, og heriblandt er Roman Kreuziger, Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen og Nicholas Roche. Og det er på forhånd fastlagt, hvem der køres for på det danske cykelhold.

- Vi stiller med Roman som kaptajn i løbet, og han skal sammen med Nicki beskyttes til finalen. Ruten passer Roman rigtig godt, og Nicki har på det seneste vist blændende form, mens Karsten skal agere GPS for os, da han er virkelig erfaren i dette løb. Vi skal ikke for alt i verden med i et tidligt udbrud med mindre, der kører en større flok af sted. Til gengæld har vi ryttere som Chris Anker Sørensen og Rory Sutherland, der kan komme med et giftigt kontraangreb, når det tidligere udbrud bliver hentet, siger Team Saxo-Tinkoffs sportsdirektør, Philippe Mauduit og fortsætter:

- Da vi ikke slutter på toppen af Cauberg, efterlader det større muligheder for ryttere, der ikke har det samme skud i støvlen som fx Rodriguez, der skal starte et tidligt angreb, hvis han skal alene til målstregen uden følgeskab af Sagan. Senere i dag træner vi de sidste 60 kilometer af ruten for at få fornemmelsen af løbet. Vores ryttere er klar og topmotiverede, lyder det fra Philippe Mauduit.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip