Saxo-Tinkoff jubler over sensationel Vuelta-start

Lørdag erobrede Bjarne Riis' mandskab den røde førertrøje i etapeløbet Vuelta a Espana, da Nicolas Roche kørte i mål som nummer tre på 8. etape.

Et resultat, der kommer blot få dage efter, at danske Michael Mørkøv vandt løbets 6. etape torsdag eftermiddag.

Det får nu Team Saxo-Tinkoffs sportsdirektør Fabrizio Guidi til at kalde holdets begyndelse på det spanske etapeløb for en sensation. 

- Det var en fantastisk sidste dag af en sensationel god første uge for os i løbet. To etapesejre, en række førertrøjer i forskellige konkurrencer der nu bliver tilført den dyrebareste af dem alle. Vi er selvfølgelig rigtig stolte af Nico's (Roche, red.) imponerende indsats allerede, og det er kun fortjent, at han tager den i dag. Med trøjen følger også noget ansvar, og der er formentligt ingen grund til at minde om, at der er langt til Madrid, siger han til Team Saxo-Tinkoffs hjemmeside.

Nicolas Roche, som efter lørdagens etape fører Vueltaen, håber selv, at han kan bevare sin plads i toppen af det samlede klassement.

- Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil prøve at kunne køre i top fem af et stort etapeløb og befinder mig godt i Vueltaen. I 2010 var jeg tæt på, men kørte skidt på den sidste enkeltstart og tabte tre minutter, siger Nicolas Roche til TV2.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip