Saxo-Tinkoff kræver topplacering af Contador i Dauphiné

Det gælder således også for Team Saxo-Tinkoffs stjerne Alberto Contador. Og efter et forår, hvor Contador ikke har imponeret resultatmæssigt, så forventer det danske hold nu, at spanieren viser klassen i det franske etapeløb.

- Vi kører for Alberto, og vi går efter et topresultat i den samlede stilling. Flere af rytterne har ikke kørt løb nu i et stykke tid, så det handler også for os om at finpudse formen og få kørt Tour-rytterne godt sammen, før det går løs på Korsika (her starter årets Tour de France, red.) om en måneds tid, siger Saxo-Tinkofss franske sportsdirektør Philippe Mauduit og tilføjer:

- I Dauphiné stiller vi med Timmy (Duggan), Nicki (Sørensen) og Benji (Noval), der skal sørge for at beskytte Alberto på de flade og vindblæste passager, mens Chris Anker, Jesus (Hernandez, red.), Michael (Rogers, red.) og Sergio (Paulinho red.) skal være klar til at sætte tempo på stigningerne, lyder det fra Mauduit.

Criterium du Dauphiné byder på fire bjergetaper og en enkeltstart på 32 km, så der skal nok blive mulighed for at teste formen af for Contador og de øvrige Tour-favoritter. Løbet slutter søndag d. 9. juni.

Dagens Gossip