SBS Media lancerer interaktive Kanal 4 og Kanal 5 apps

SBS Media giver nu seerne en mulighed for at interagere med deres yndlingsprogrammer på Kanal 4 og Kanal 5, ikke mindst mens programmerne bliver vist på skærmen, via en særlig app til smartphones og tablets. Eller rettere sagt; to særlige apps - én for Kanal 4 og én for Kanal 5.

Interaktionen i de to apps, som bliver tilgængelige til både iPhone/iPad og Android mobiler/tablets, kan bl.a. ske via programrelevante afstemninger og konkurrencer før og efter, men oftest mens programmerne løber over skærmen - med mulighed for at vinde unikke programspecifikke præmier. Det kan være specifikke effekter fra programmerne, en date eller et møde med en vært eller en deltager, et besøg i kulisserne bag "Big Brother" eller lignende.

Det vil desuden være muligt at se klip og fraklip fra programmerne, gallerier og læse nyheder.

- Med vores dedikerede kanalapplikationer til smartphones og tablets får brugere og seere mulighed for at komme tættere på vores indhold. Det sker i form af unikke konkurrencer og afstemninger, men også via ekstra information om værter og deltagere, der har et direkte link til det, der foregår "netop nu" på TV-skærmen, siger Thomas Tornerup, digital chef hos SBS Media.

 

Dagens Gossip