Scanlines sælger ud

Scandlines og Stena Line har i dag afsluttet de sidste formelle detaljer i forbindelse med salget af fragtruter, der blev aftalt i maj i år.

Stena Line overtager aktiviteterne på ruterne Rostock–Trelleborg, Sassnitz–Trelleborg, Travemünde–Ventspils, Travemünde–Liepaja og Nynäshamn–Ventspils per dags dato. Fremover vil Scandlines fokusere på Gedser-Rostock, Rødby-Puttgarden og Helsingør–Helsingborg. Kerneproduktet er således individuelle transportløsninger mellem Skandinavien og kontinentet med en væsentligt forbedret oplevelse for kunderne om bord på færgerne.

- Fra i dag vil vi have et nyt og anderledes Scandlines, hvor vi koncentrerer os om vores kerneforretning - hyppig og pålidelig transportservice for både vores fragtkunder og vores passagerer på de tre overfarter mellem Danmark, Tyskland og Sverige. Ruterne tilbyder alle tre en overfartstid på under to timer og talrige afgange at vælge imellem hver dag hele året, siger Søren Poulsgaard Jensen, CEO i Scandlines.

For at imødekomme kundernes ønske om mere fleksible catering-tilbud og en afslappende atmosfære, har Scandlines implementeret et nyt koncept om bord på færgerne og moderniserer kontinuerligt hele flådens interiør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip