Scarlett dropper godgørende organisation

Den seneste tid har hun haft alle chancer for at gøre et indtryk, på både godt og ondt, på alverdens letpåvirkelige fans.

Der har nemlig været rigeligt med rampelys på den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson, efter det kom frem, at hun sideløbende med sin tjans som ambassadør for anti-fattigdomsorganisationen Oxfam, havde en lignende aftale med det israelske firma bag Sodastream. Det fik for nylig den 29-årige stjerne til at træde af som ambassadør, da Oxfam ikke var tilfredse med hendes israelske arbejdsgiver.

Men skuespillerinden har aldrig bedt om at blive sat op som et godt eksempel, forklarer hun ifølge The Telegraph til magasinet Dazed.

- Jeg har aldrig villet træde ned i de sko. Jeg ser ikke mig selv som en rollemodel. Hvordan skulle jeg kunne stå op hver dag og være en normal person, hvis jeg var fuldstændig klar over, at mit image blev manipuleret på en global platform. Hvordan ville jeg kunne sove? fortæller hun til Dazed.

Sodastream er den seneste tid kommet under beskydning fra pro-palæstinensiske aktivister, da den verdensomspændende virksomhed har en stor fabrik på Vestbredden.

Newspaq

Dagens Gossip