Scarlett Johansson censureret: Se hele hendes frække reklame her

Når amerikanerne 2. februar samles omkring tv-skærmene for at se kulminationen på football-sæsonen, Super Bowl, er mange lige så spændte på at se reklamerne som kampen. Her har virksomhederne nemlig tradition for at gøre lidt ekstra ud det.

Virksomheden Sodastream har således hyret ingen ringere end sexbomben Scarlett Johansson til deres reklame - men tv-netværket Fox mener, at den er for meget og nægter at sende den, med mindre Sodastream censurerer den.

Det skriver stuff.co.nz.

Læs også: En rigtig frækkert: Scarlett Johansson nyder porno

-  Som de fleste skuespillere er mit sande job at redde verden, siger Scarlett Johansson, inden hun fortæller om, hvor meget bedre det er for miljøet at bruge Sodastream end at købe mange flasker.

- Hvis bare jeg kunne få dette budskab til at gå viralt, siger Johansson, inden hun smider badekåben og afslører en sexet kjole. Samtidig ser hun ud til virkelig at nyde sin nybryggede sodavand i fulde drag.

Men det er hverken Johanssons sarkastiske bemærkning til kollegerne eller reklamens seksuelle undertoner, der går Fox på nerverne. Det er til gengæld slutbemærkningen "Undskyld Coke og Pepsi".

Den er muligvis faldet i dårlig jord, da det er Coca Cola og Pepsi, der sponsorerer udsendelsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Folkene bag Sodastream ærger sig, men gør alligevel, hvad der bliver sagt.

- Men hvis jeg kunne få mine penge tilbage, ville jeg med glæde bakke ud af aftalen, siger Daniel Birnbaum, der er direktør i Sodastream.

Se den ucensurerede reklame her:

Dagens Gossip