Scarlett Johansson frustreret over franskmænd

Skuespillerinden offentliggjorde parrets forlovelse i september og har taget hul på sin fremtidige tilværelse. Hun er glad for at bo i Paris, men den første begejstring er dog fordampet og afløst af et mere nuanceret syn på byernes by. Johansson mener således, at hun nu forstår, hvorfor franskmændene bliver kaldt et af verdens mest ubehøvlede folkefærd.

»Lost in Translation«-stjernen har endnu ikke lært fransk, men opfanger alligevel små ting i hverdagen: »Stjernestøvet er faldet af alt det, jeg fandt charmerende i starten. Til at begynde med mente jeg, det var helt forkert, at folk er ubehøvlede. De var jo vidunderlige, men så opdagede de, at jeg blev boende og så kunne de godt være uforskammede over for mig«, siger Johansson og erkender, at hun nok kommer til at fornærme et helt folk.

Det irriterer for eksempel skuespillerinden, at folk ikke flytter sig for hinanden på gaden. »Jeg kan godt lide at gå en tur, men det er frustrerende i Paris. Det er ikke ligesom i New York, hvor det er en hel kunst at undvige hinanden. I New York er det ren koreografi at gå på gaden«, siger hun til talkshowværten David Letterman.

Johanssons ægteskab med Dauriac bliver hendes andet. I 2008 giftede skuespillerinden sig med kollegen Ryan Reynolds, men de blev skilt efter mindre end tre år.og han er i dag gift med Blake Lively.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip