Scarlett Johansson skal være mor

Seks måneder efter 29-årige Scarlett Johansson annoncerede sin forlovelse med den 31-årige franskmand Romain Dauriac, er der endnu en glædelig nyhed fra parret. Eftersigende er Scarlett gravid. Det skriver E! News.

De kommende forældre har endnu ikke offentliggjort graviditeten, men flere kilder bekræfter over for mediet, at der skulle være et lille ønskebarn på vej.

LÆS OGSÅ: Selfie-statsministeren gør det igen - se billedet

Scarlett udtalte i et interview med Daily Mail i december 2013 følgende:

- Jeg vil gerne have min egen familie, det ville være rart. Man siger, at det rigtige tidspunkt aldrig kommer, og jeg er sikker på, at det er rigtigt, men jeg tror, at man er nødt til at planlægge det ligesom med alle andre ting, sagde skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Ældre kvinde, der hver dag vinker til elever, fåe en stor overraskelse

Parret blev først set sammen i november 2012 - kort tid efter den blonde skuespiller havde afsluttet et forhold til filmskaberen Nate Taylor. Forholdet til franskmanden, der er journalist, tog hurtigt fart, da en smilende Scarlett pludselig gik rundt med en kæmpe ring på fingeren sidste år.

I juli 2011 blev skuespilleren, hvis far er den dansk-fødte arkitekt Karsten Johansson, skilt fra kollegaen Ryan Reynolds efter tre års ægteskab.  
 

Dagens Gossip