Schalke-boss før Chelsea: Nu må vi stramme op

Spillerne i den tyske klub Schalke 04 skal tage sig sammen, hvis de skal have en chance for at få point mod Chelsea i tirsdagens Champions League-brag i Gelsenkirchen.

Det er budskabet fra klubbens sportsdirektør Horst Heldt, der langt fra var imponeret af det han så, da Schalke slog Eintracht Braunschweig 3-2 i Bundesligaen i lørdag.

- Hvis vi skal overleve mod Chelsea, har vi desperat brug for en forbedring i de individuelle præstationer, siger Horst Heldt til klubbens hjemmeside.

- Det kræver en markant bedre præstation end mod Braunschweig, understreger Heldt, der ser Chelsea som en af topfavoritterne til at løbe med Champions League-pokalen i denne sæson.

Schalke ligger på femtepladsen i Bundesligaen, men sæsonstarten har været svingende for træner Jens Kellers tropper, der allerede er otte point efter Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund, der er nummer tre og to i ligaen.

Holdet er hårdt ramt af skader, og mandag står det klart, at midtbanespilleren Marco Höger kommer til at sidde ude i det næste halve år med en korsbåndsskade.

- Trods de mange skader har vi meget kvalitet i truppen, mener midtbanemanden Roman Neustädter.

Schalke har fået en fornem start på Champions League-sæsonen med to sejre i de første to kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip