Schalke hævner CL-skuffelse mod Hjulmands Mainz

29/11/2014

Stoltheden led et knæk for spillerne fra Schalke 04, da holdet i onsdags på hjemmebane tabte hele 0-5 til Chelsea i Champions League.

Men allerede lørdag var der oprejsning til hele flokken, da Mainz blev sendt hjem fra Arena Auf Schalke med et 1-4-nederlag.

Hollænderen Klaas-Jan Huntelaar førte an i løjerne med tre scoringer i kampen, og så nyttede det mindre, at Shinji Okazaki reducerede til 1-2 kort før pausen for gæsterne.

Kasper Hjulmand må efterfølgende konstatere, at Mainz efter en serie på otte kampe uden nederlag nu er uden sejr i sine fem seneste bundesligakampe.

Bayern München fik også vasket midtugens nederlag til Manchester City væk, da holdet vandt 1-0 over Hertha Berlin på udebane.

Pierre-Emile Højbjerg var denne gang ikke med i startopstillingen, men det var Thomas Müller til gengæld.

Og efter et par gode tilbud i første halvleg stod Müller for oplægget til sydtyskernes mål, som Arjen Robben satte ind med en rundskæv uden for Hertha-målmand Thomas Krafts rækkevidde.

Sejren betyder, at Bayern udbygger sit forspring til Wolfsburg til 10 point. Nicklas Bendtners klub har dog muligheden for at hente lidt af det tabte tilbage, når holdet i søndagens topkamp møder Borussia Mönchengladbach.

I bunden fik Werder Bremen ny luft med en 4-0-sejr over Paderborn, mens Hamburger SV tabte 1-3 til Augsburg.