Schaumburg-Müller skal spænde amors pile i nyt datingshow

31-årige Christiane Schaumburg-Müller får en helt ny rolle på tv. Hun skal for første gang i sin værts-karriere stå helt alene i front på et stort tv-show, når ”Det store datingshow” har premiere på Kanal 5.

- Det har været så spændende og udfordrende på den gode måde at prøve kræfter med at stå helt på egne ben. Jeg har lært utrolig meget om mig selv som vært, og det er fedt at erfare, at jo – det kan jeg godt, det her, fortæller Christiane Schaumburg-Müller om sin nye værtsrolle, og fortsætter:

- Seerne skal glæde sig til et rigtig feel-good program, hvor de kommer til at møde en masse forskellige personligheder, der virkelig folder sig ud i jagten på kærligheden. Og så er det et rigtig lækkert show, hvor hele stilen er lidt ’Mad Men’ og 60’er inspireret, lige fra scenografien, min styling og til vores skønne syngepiger ”The Jingles”.

I ”Det store datingshow” står Christiane i hvert program parat til at matche en single kvinde eller mand med en partner, hvorefter de sendes direkte af sted på en uges drømmeferie i Thailand.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

I premiereprogrammet er de to singler maskuline Kenneth, der er 27 år og drømmer om at slå sig ned med kæreste og børn, og kærestelystne 23-årige Heidi, der forguder sin far, men er kræsen når det gælder kærester.

Skal vælge mellem tre

Singlerne skal vælge mellem tre bejlere, de ikke kan se, men til gengæld udspørge ligeså hæmningsløst de vil! Og med spørgsmål som ’Hvordan vil du gøre det bedst mulige indtryk på min far?’ ’Hvad er det mest pinlige, du nogensinde har gjort?’ Og ’Vil du lige få sidemanden til at bedømme, om du er god til fodmassage?’ skal bejlerne være hurtige på aftrækkeren for at få vist deres romantiske og kreative sider frem:

- Et af mine yndlings-elementer i programmet er, at bejlerne skal nævne, hvilken kendt person, de selv synes, de minder om. Det er sjovt at høre, og siger faktisk utrolig meget om et menneske, hvem de vælger at sammenligne sig med!” fortæller Christiane Schaumburg-Müller, der selv ville vælge Gwyneth Paltrow.

”Det store datingshow” har premiere torsdag den 2. maj klokken 20 på Kanal 5.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip