Schmeichel afviser skifte væk fra Leicester

- Der har været spekulationer om, at jeg har sagt det ene eller andet, eller at jeg har ønsket at skifte, men det er latterligt. Jeg har aldrig sagt, at jeg vil forlade Leicester. Jeg har sagt det mange gange før. Jeg nyder at spille for klubben, at møde på arbejde hver dag, og jeg vi blive succesfuld her, siger han til klubbens hjemmeside.

Kasper Schmeichel har ikke ville kommentere på rygterne om et skifte til Hull, men har ikke lagt skjul på, at han gerne vil vende tilbage til Premier League, hvor han spillede en håndfuld kampe for Manchester City i 2007.

- Lige som enhver anden professionel vil jeg gerne spille på højeste niveau, men det vil jeg gøre med Leicester, og med de spillere, ledere og personale vi har her, ved jeg, at vi kan opnå det, siger han.

Schmeichel spillede en flot sæson, hvor han blev kåret som årets målmand i The Championship. Oprykningen til Premier League kiksede dog for Leicester, da de led et smertefuldt nederlag i allersidste sekund af semifinalen mod Watford i play off-spillet. Det nederlag sidder stadig tungt i hovederne på Schmeichel og holdkammeraterne.

- Den måde sæsonen endte var smertefuldt for os, men den erfaring vil gøre os stærkere som gruppe, og jeg er sikker på, at vi kan gøre det bedre i denne sæson, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip