Schmeichel: Brøndby, nej tak

Peter Schmeichel er flere gange tidligere blevet nævnt som en ny frontfigur i Brøndby, og i forbindelse med klubbens aktieudvidelse i denne uge er den tidligere målmand blevet nævnt som mulig sportsdirektør.

Forretningsmanden Aldo Petersen er blandt de nye investorer i Brøndby, og det skulle være ham, som var interesseret i at få Schmeichel til klubben.

Men de rygter afviser Schmeichel i en pressemeddelelse, for han er slet og ret ikke interesseret.

- Der er spekulationer i medierne om, at jeg skal være sportsdirektør i Aldo Petersens nye setup i Brøndby.

- Jeg er på nuværende tidspunkt ikke interesseret, da jeg beskæftiger mig med en lang række andre job, der ikke kan forenes med den store opgave det er at være sportsdirektør for Brøndby, siger Schmeichel.

I tirsdags lykkedes det Brøndby at hente over 108 millioner kroner i en aktieudvidelse, og bundholdet satser nu på at redde sig endnu en sæson i Superligaen.

- Aldo Petersen har dygtigt rejst kapital nok til at redde Brøndby og overtage ledelsen i selskabet, og med ham ved roret giver det håb om hurtig og tiltrængt succes både på og udenfor banen.

- Jeg vil ønske Aldo Petersen og Brøndby held og lykke, og jeg krydser fingre for, at Brøndby overlever i Superligaen, lyder det fra Schmeichel.

Brøndby har fredag udsendt en fondsbørsmeddelelse, hvor klubben meddeler, at der skal afholdes en ekstraordinær generalforsamling 10. juni, hvor den ny Brøndby-bestyrelse skal sammensættes.

/ritzau/

 

Dagens Gossip