Schmeichel efter pris: Jeg kan stadig udvikle mig

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel fik mandag aften prisen som årets fodboldspiller i Danmark, men det er ikke ensbetydende med, at han er på karrierens højeste endnu.

Det siger Schmeichel, som i disse dage træner frem mod de forestående landskampe mod Island og Skotland.

- Jeg ved ikke, om jeg er på mit højeste niveau lige nu, men jeg er meget tilfreds med, hvor jeg er i øjeblikket. Og så prøver jeg at blive bedre hver dag, siger Schmeichel.

Den megen ros kan ifølge målmanden skyldes, at han er i Leicester, som mange fodboldinteresserede kigger mod.

- Jeg synes altid, at jeg har stået på et højt niveau, men der er mere eksponering i Premier League, så der bliver lagt mere mærke til mig. Her får jeg rutine via at spille en masse kampe på det højeste niveau, og det er vigtigt for mig.

Schmeichel har også en række fokuspunkter, han arbejder med for at blive en bedre målmand, men det er ikke noget, som han vil dele med offentligheden.

- Det er ikke hemmeligt, jeg diskuterer det bare ikke offentligt. Jeg arbejder med en masse ting hver dag, for man kan altid blive bedre på alle aspekter af målmandsspillet, siger han.

På Twitter har Schmeichel skrevet, at prisen som årets fodboldspiller betyder meget for ham personligt. Rent sportsligt gør den dog ikke nogen forskel.

- Man kan ikke bruge anerkendelsen til så meget, for individuelle priser er selvfølgelig dejlige, men det er holdpriserne, der virkelig tæller. Når det så er sagt, så er det en stor ære, hvis man også kigger på de spillere, som tidligere har fået prisen, siger målmanden.

/ritzau/

Dagens Gossip