Schmeichel får sent point i Premier League-comeback

16/08/2014

Målmanden Kasper Schmeichel måtte hente bolden ud af netmaskerne to gange, men fik alligevel point ud af sit comeback til Premier League.

I den første spillerunde fik Leicester 2-2 i hjemmekampen mod sidste sæsons tophold Everton.

Kasper Schmeichel kunne ikke klandres for de to scoringer i første halvleg.

Ved åbningsmålet efter 21 minutter var han ude at parere et forsøg langt ude i feltet, men bolden røg tilbage til Aiden McGeady, der løftede bolden ind i målhjørnet via stolpen.

Men bare minuttet efter kom Leicester på tavlen ved debutanten Jose Leonardo Ulloa, der skabte balance til 1-1.

Det lignede en pausestilling, men i første halvlegs sidste minut bragte Steven Naismith Everton foran 2-1.

Denne gang gik bolden i mål efter at have ramt overliggeren, og Kasper Schmeichel kunne blot se til.

Længe så det ud til, at det skulle blive sejrsmålet. Men bare fire minutter før tid sørgede Chris Wood for, at oprykkeren trods alt fik et point ud af premieren.