Schmeichel: Giv Moyes en chance

- Jeg sad og hørte radio på vejen hertil, og der sagde de, at det ikke engang er et top 4-hold, og så tænker jeg: Hvor får I det fra, gutter!

Den danske målmands-legende i Manchester United, Peter Schmeichel, ryster på hovedet, når folk allerede nu afskriver Manchester United som tophold i Premier League. Det fortæller han til Sky Sports News.

- Vi har altid vidst, at lige meget hvad der skete efter Sir Alex, ville det blive kørsel på ujævn vej. Efterfølgeren skulle være virkelig modig for at tage det job, siger Peter Schmeichel og påpeger, at alt, hvad den nye manager David Moyes gør, vil blive debatteret og analyseret i medierne i forhold til, om efterfølgeren nu er god nok.

- Har han et par kampe tilbage, inden han taber tråden? Men han har lavet en kontrakt på seks år, og det er der en årsag til, siger Peter Schmeichel med henvisning til, at sådanne ændringer tager tid.

- Folk i fodbold har kort hukommelse. Starten på sæsonen sidste år var faktisk den samme som i år. Vi spillede relativt få kampe og tabte to opgør, en hos Everton og så til Spurs hjemme, og vi formåede alligevel at vinde med 13 point til sidst, siger Peter Schmeichel til Sky Sports News.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip