Schmeichel: Leicester skal nok få en god sæson

Skrevet af admin

11/09/2014

Mest læste i dag

Oprykkerne fra Leicester er blandt favoritterne til at rykke direkte ud af Premier League i denne sæson.

Leicesters danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er dog fortrøstningsfuld og regner med, at klubben nok skal redde sig endnu en sæson i den bedste engelske fodboldrække.

- Ja, jeg er helt sikkert fortrøstningsfuld. Hvis det er vores niveau, som vi har præsteret i de tre første kampe, så skal vi nok få en rigtig god sæson, siger Schmeichel.

Det er blevet til to uafgjorte kampe mod Everton og Arsenal, mens Leicester har tabt 0-2 på udebane til Chelsea efter en hæderlig indsats.

- Det er et andet niveau og en anden type fodbold end i Championship. Den store forskel er, at hvis du ikke scorer på dine chancer, så bliver du straffet.

- Og vi har haft chancerne. Men vi har måske ikke fået det udbytte, vi egentlig burde have fået. Jeg synes, at vores tre præstationer har været fremragende.

- Vi har spillet rigtigt godt, og der er al mulig grund til optimisme, mener Schmeichel.

Mod Everton i ligapremieren var Leicester bagud to gange på eget græs, men fik kæmpet et 2-2-resultat i hus. Hjemme mod Arsenal blev det 1-1.

- Jeg synes, at vi har vist stor personlighed i kampene. Vi har været bagud to gange - mod Everton og Arsenal - og begge gange er vi kommet tilbage.

- Mod Chelsea havde vi nogle store chancer, og hvis vi havde scoret, så havde det måske været en anderledes kamp. Men det er Premier League - hvis du ikke udnytter dine chancer, så bliver du straffet, forklarer Schmeichel.

Leicesters næste opgave i Premier League bliver lørdagens opgør ude mod Stoke, der har målmand Thomas Sørensen i truppen.

/ritzau/