Schmeichel lykønsker Thomas Sørensen med fornem pris

Det lykkedes ikke for Melbourne City og den danske målmand Thomas Sørensen at vinde det australske mesterskab i denne sæson. Holdet tabte skuffende 1-4 i semifinalen til Adelaide United.

Thomas Sørensen kan dog trøste sig med personlig hæder, da den tidligere danske landsholdsmålmand er kåret som årets keeper i den bedste australske fodboldliga, A-League.

- Stolt vinder af prisen som årets målmand i den australske liga. Stor tak til spillerne, klubben, fansene og min familie. I har alle andel i denne pris, lyder det fra Thomas Sørensen på Twitter.

På samme sociale medie lykønsker den nuværende danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel sin kollega på den anden side af jordkloden.

- Massivt tillykke makker. Det er en bedrift, som er fuldt fortjent, skriver Kasper Schmeichel.

39-årige Thomas Sørensen, som spillede sin første sæson for Melbourne City, blev stemt ind i finalefeltet af sine spillerkolleger.

Han var oppe mod Mark Birighitti (Newcastle Jets), Eugene Galekovic (Adelaide United) og Danny Vukovic (Melbourne Victory) i kampen om prisen.

Efter nederlaget i fredagens semifinale ude mod Adelaide var Thomas Sørensen helt nede i kulkælderen.

- Dette nederlag i semifinalen er et hårdt slag. Jeg vil gerne takke alle for støtten i hele sæsonen. Hårdt arbejde for at blive bedre venter os, lød det fra Thomas Sørensen i fredags.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip