Schmeichel med i flot comeback mod Aston Villa

13/09/2015

Kasper Schmeichel kunne intet stille op ved de to scoringer, Aston Villa satte ind i søndagens opgør mod Leicester i Premier League.

Den danske landsholdsmålmand kunne til gengæld glæde sig over det comeback, Leicester leverede i slutningen af kampen, da holdet var bagud 0-2, men kom tilbage og vandt 3-2.

Leicesters indskiftede Nathan Dyer stod for kampens sidste mål, da han få minutter før tid sørgede for at redde alle tre point til hjemmeholdet med et hovedstød.

Kort forinden havde Leicesters energiske angriber Jamie Vardy udlignet til 2-2, og Aston Villa var i denne periode rystet.

Forinden var kampen bølget frem og tilbage, og det var Aston Villa, som begyndte bedst og tilspillede sig de største chancer. Det førte til to flotte mål fra distancen.

Schmeichel var ude i fuld længde, men han kunne ikke redde bolden, da irske Jack Grealish fem minutter før pausen bragte Aston Villa foran 1-0 på et velplaceret langskud.

Ved Aston Villas andet mål efter 63 minutter havde Schmeichel taget et par skridt væk fra stolpen, da spanieren Carles Gil listede bolden ind lige præcis ved den stolpe.

Allerede i første halvleg havde Aston Villa dog været tæt på at score flere gange, og især udeholdets Scott Sinclair ærgrede sig, da englænderen kom for sent til et indlæg fra holdkammeraten Gabriel Agbonlahor.

Efter 72 minutter skabte Leicesters back Ritchie De Laet spænding i kampen igen med reduceringen til 1-2, der lige akkurat sneg sig ind over målstregen. Målteknologien viste, at bolden var klart inde.

Det blev et vigtigt mål, da Leicester på fornem vis formåede at score yderligere to gange i slutfasen.

Leicester er med sejren oppe på andenpladsen i Premier League med 11 point efter fem kampe.

Jores Okore var i øvrigt ikke med i truppen for Aston Villa.