Schmeichel og co. cementerer førsteplads med ny sejr

19/12/2015

Sensationsholdet Leicester virker helt ustoppelig i toppen af Premier League lige nu.

Lørdag eftermiddag hentede holdet en ny skalp, da det på udebane blev til en 3-2-sejr over Everton. Det skete som vanligt med landsholdsmålmanden Kasper Schmeichel mellem stolperne.

Endnu en gang måtte han se sig passeret, men som sædvanligt sørgede holdets offensive spillere for, at det alligevel blev til tre point.

Leicester har dermed stadig kun tabt én gang i denne sæson - for snart tre måneder siden mod Arsenal.

Leicester fører Premier League med 38 point for 17 kampe. De nærmeste forfølgere Arsenal og Manchester City har henholdsvis 33 og 32 point inden deres indbyrdes kamp mandag aften.

For en sjælden gangs skyld kom Premier Leagues topscorer, Jamie Vardy, ikke på scoringslisten for Leicester. I stedet var Riyad Mahrez på pletten med to scoringer på straffespark, så han nu er oppe på 13 ligamål i denne sæson.

Riyad Mahrez scorede til 1-0 og 2-1, inden Shinji Okazak øgede til 3-1 midtvejs i anden halvleg. Tidligere havde den formstærke angriber Romelu Lukaku udlignet til 1-1 for Everton i første halvleg.

Et par minutter før tid skabte Everton spænding til slutfasen, da Kevin Mirallas reducerede til 2-3, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet at udligne i det sidste pres.

Leicester kan nu se frem til flere store udfordringer i det kommende juleprogram. 26. december venter en udekamp mod Liverpool. To dage efter kommer Manchester City på besøg.