Schmeichel og Leicester sejrer i målorgie

Manuskriptet til sæsonstarten kunne dårligt være skrevet bedre i Leicester og omegn.

For da Premier League blev sparket i gang lørdag tordnede Kasper Schmeichels klub, Leicester City, ud over stepperne på King Power Stadium og endte med at besejre Sunderland 4-2.

Trods Sunderland-pres i den sidste halve time holdt Leicester fast, og dermed blev det en succesfuld tilbagevenden til Premier League for klubbens italienske manager Claudio Ranieri, der de kommende tre sæsoner står i spidsen for Leicester.

Kampen på King Power Stadium blev hektisk fra første fløjt. Efter 10 minutters spil gav Jamie Vardy hjemmeholdet en perfekt start på sæsonen, da et indlæg fra venstre side efter en dødbold blev drejet op i højre målhjørne med et hovedstød fra kanten af feltet.

Foran 1-0 holdt hjemmeholdet presset, og Sunderland virkede skrøbelige defensivt med flere fejlafleveringer. Syv minutter senere var den gal igen.

Igen efter et indlæg fra venstre, og denne gang var det Riyad Mahrez, der scorede på et hovedstød og gjorde det til 2-0.

Leicester fortsatte som lyn og torden inden den halve time var spillet. Det blev 3-0 på et straffespark, der blev sat ind af Riyad Mahrez med dennes anden scoring i kampen.

Fem minutter efter pausen var Jamie Vardy atter i fokus. Efter et løb med bolden over en halv bane bragte Vardy sig alene med Sunderlands målmand, Costel Pantilimon, men forsøget gik snævert forbi.

Fem minutter senere var det så Mahrez, der først hamrede bolden på venstre stolpe og kort efter fik afsluttet igen.

Med en halv time igen blev Jermain Defoe spillet fri i feltet, og den rutinerede Sunderland-angriber svigtede ikke og reducerede til 1-3 for gæsterne, da han fladt passerede Kasper Schmeichel.

Marc Albrighton gjorde det efterfølgende til 4-1 for Leicester, mens Steven Fletcher fik reduceret med en hovedstødsscoring i et tomt mål.

Kasper Schmeichel tøvede lidt, da han ville gå ud for at afværge en dyb stikning og kom på mellemhånd, og danskeren kunne derefter ikke forhindre, at bolden blev lagt over i modsatte side, hvor Fletcher satte hovedet på.

Jores Okore er stadig ikke helt spilleklar i Aston Villa og var derfor ikke med i 1-0-sejren over oprykkeren AFC Bournemouth.

Everton skuffede klubbens fans hjemme, da det blot blev til 2-2 mod Watford, der også er tilbage i Premier League.

/ritzau/

Dagens Gossip