Schmeichel: Pause kan blive vores fordel mod Liverpool

Skrevet af admin

02/02/2016

Dagens topnyheder

Tirsdag aften tager det overraskende førerhold i Premier League, Leicester, mod ustabile Liverpool, der befinder sig på en syvendeplads.

Mens Liverpool har spillet ni kampe i januar, har Leicester ikke spillet en kamp i ti dage. Kasper Schmeichel glæder sig over pausen, hvor Leicester-spillerne også har fået lov til at holde helt fri fra fodbold et par dage.

- Det har været rart med et par dage væk for at genoplade batterierne. Vi føler os friske igen nu, siger den danske landsholdsmålmand i et videointerview på klubbens Twitter-profil.

- Den fysiske del af en pause er vigtig med de mange kampe, vi har spillet. Men det er også vigtigt at komme væk fra fodbold og tænke på noget andet et par dage, siger Schmeichel.

Leicester tager hjemme på King Power Stadium mod et såret Liverpool. De røde døjer med skader og træthed efter et hårdt program i januar, der har budt på kampe i Premier League, FA Cuppen og Capital One Cup.

- Jeg håber, vi kan mærke pausen, når vi skal op mod Liverpool. Den eneste fordel ved ikke at være i FA Cuppen er, at man får en pause.

Schmeichel glæder sig også over en Leicester-defensiv, der er blevet bedre i løbet af sæsonen. I fire af de seneste fem kampe har holdet holdt buret rent.

- Vores forsvar har været ret solidt. Clean sheets er rare, men de er ikke så vigtige igen. De giver dig et godt fundament for at vinde en kamp, men jeg vil hellere vinde 3-2 end spille 0-0, siger Schmeichel.

Liverpools tætte kampprogram har resulteret i skader, men nu er både Philippe Coutinho, Divock Origi, Martin Skrtel og Daniel Sturridge på vej tilbage på banen. De bliver dog ikke klar til kampen mod Leicester.

/ritzau/