Schmeichel roser målmager og manager efter succes

Med 28 point i 13 kampe har Leicester sensationelt lagt sig i spidsen i Premier League i fodbold foran storhold som Manchester City, Arsenal og Manchester United.

Holdet, der nærmest var dømt som nedrykker i sidste sæson inden et vildt comeback, har spillet fantastisk i denne sæson, og især to folk har haft afgørende betydning, mener klubbens danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel.

Holdets og hele ligaens topscorer, Jamie Vardy, har været i fremragende form med 13 mål i 13 kampe, og hans selvtillid og konstante målscoring giver holdet tro på tingene.

- I øjeblikket tror Jamie på, at han vil score, hver eneste gang han spiller, og det tror resten af holdet også på, fortæller Schmeichel til BBC.

Jamie Vardy er en ihærdig angriber, som jagter enhver halv mulighed, og det har flere gange resulteret i scoringer.

- Han gør en dårlig bold til en god bold, og han gør en god bold til en fantastisk bold, lyder det fra den danske målmand.

Ved starten af sæsonen tiltrådte Claudio Ranieri som ny manager i klubben, og hans måde at gribe tingene an på har også haft stor indflydelse på holdets succes.

- Manageren skal have kredit for ikke bare at komme ind med alle sine egne folk og ændre alt, siger Kasper Schmeichel.

- Han gør selvfølgelig nogle ting anderledes, men en af årsagerne til vores gode resultater er, at han indså, at han ikke skulle ændre alt for meget for hurtigt.

Leicester tager i weekenden imod Manchester United til en topkamp i Premier League mellem rækkens nummer et og to.

/ritzau/

Dagens Gossip