Schmeichel skriver under på femårig aftale med Leicester

De engelske mestre fra Leicester City meddeler, at den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har underskrevet en ny femårig aftale med klubben.

- Leicester City er glad for at meddele, at Kasper Schmeichel har viet sin fremtid til klubben ved at underskrive en ny femårig aftale, som løber indtil 2021, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den 29-årige danske landsholdsmålmand spillede samtlige minutter i sidste sæson for klubben, hvor Leicester endte med at vinde Premier League, og han fortæller til klubbens tv-station, at han er glad for at have sat sin underskrift på en ny kontrakt.

- Jeg kan slet ikke vente til, at den nye sæson går i gang. Det var en meget let beslutning (at skrive under, red.). Det handlede om at vende tilbage til klubben efter at have vundet Premier League, og være sikker på, at sulten stadig var til stede i mig selv, men også i truppen siger Schmeichel.

- Jeg er helt overbevist om, at dette er det rigtige sted for mig at være.

Siden Kasper Schmeichel kom til Leicester i 2011, har han spillet over 200 kampe for klubben, og han står noteret for 22 landskampe for Danmark.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip