Schmeichel tæt på skifte til Premier League

I 2007 smagte Kasper Schmeichel på en bid Premier League, da han stod fem kampe for Manchester City i den bedste engelske række.

Nu kan den stærke danske keeper seks år senere gøre comeback i den liga, hvor hans far dominerede for Manchester United i adskillige år i nærmest et helt årti. Premier League-oprykkerne Hulls manager Steve Bruce har i hvert fald set sig særdeles lun på Kasper Schmeichel som klubbens nye førstemålmand, og Hull ligger derfor i konkrete forhandlinger med Leicester om målmanden.

Parterne er lige nu et stykke fra hinanden rent prismæssigt, men engelske pressekilder med tæt kontakt til Hull-toppen forventer, at man lander en aftale. Hull lagde tidligere på ugen ifølge Hull Daily Mail et bud i den helt lave ende på knap 11 mio. kr. for Kasper Schmeichel, der i sidste sæson blev kåret til årets målmand i den næstbedste engelske række. Leicester afviste straks buddet og satte en prislap på 35 mio. kr. på keeperen.

Men Hull planlægger et næste bud på 20 mio. kr., og det kan sætte skub i tingene, for Schmeichel har et år tilbage af sin kontrakt. Og Leicester skal ikke forvente, at Schmeichel vil underskrive en forlængelse med stigende interesse fra Premier League-klubber.

- Det her transfervindue er Hulls sidste chance for at tjene penge på Schmeichel, som har gjort det klart over for Leicester, at han ikke vil forlænge. Så alt tyder på, at klubberne nok skal blive enige. Lige nu handler det bare om for Leicester at få flest penge ud af handlen, fortæller Phillip Buckingham fra den lokale avis Hull Daily Mail.

Hull-manager har dog den nuværende Besiktas-målmand Allan McGregor i baghånden, men med den skotske målmands 31 år, så vil Bruce hellere satse på den fem år yngre Schmeichel.

- Kasper er en dygtig målmand, som er interessant for mange klubber. Men jeg vil helst ikke sige for meget lige nu, sagde Steve Bruce til BBC i løbet af ugen.

Kasper Schmeichel er i øjeblikket i landsholdslejren, hvor han er blandt de tre foretrukne målmænd til truppen mod Georgien og Armenien. Han sagde i ugens løb om Hull-interessen;

- Premier League er helt klart målet, men jeg forholder mig ikke til rygter.

Dagens Gossip