Schmeichels Leicester må nøjes med 1-1 mod Okores klub

16/01/2016

Premier Leagues dårligste hjemmehold fik et point hjemme mod ligaens bedste udehold, da Aston Villa lørdag tog imod Leicester i kampen mellem top og bund.

Kampen endte 1-1, så Kasper Schmeichels Leicester indtager førstepladsen med 44 point for 22 kampe, mens Jores Okores Aston Villa er sidst med 12 point.

Begge danskere fik fuld spilletid i kampen på Villa Park, hvor Leicester længe så ud til at vinde, indtil Aston Villa fik sendt en ganske fortjent udligning i mål i anden halvleg.

Aston Villa-målmanden Mark Bunn fik publikum til at spærre øjnene op, da han efter et kvarter af kampen løb alt for hasarderet ud af sit mål og fældede Premier League-topscorer Jamie Vardy, der var på vej ud mod sidelinjen.

Mark Bunn indkasserede et gult kort for den mislykkede tackling på Vardy, der kort forinden havde været tæt på at score.

Det var Aston Villas Libor Kozak også efter 20 minutter, da han fik foræret en friløber af Leicester-forsvareren Robert Huth, der stod for en håbløs tilbagelægning.

Kasper Schmeichel fik dog pareret afslutningen.

Jamie Vardy var stærkt involveret i 1-0-scoringen efter en halv time, som Shinji Okazaki satte ind.

Jamie Vardy løb fra Jores Okore på en fremlægning og lobbede bolden over Mark Bunn, der dog fik handsken på afslutningen.

Bolden røg hen til Shinji Okazaki, hvis afslutning nåede over målstregen, inden den blev blokeret og røg i spil igen. 1-0 til Leicester.

Senere i halvlegen tillod Riyad Mahrez sig den flothed at brænde et straffespark, da Mark Bunn parerede hans forsøg cirka midt i målet.

Afbrænderen skulle vise sig at blive dyr for Leicester, for Aston Villa lagde et udmærket pres i anden halvleg, uden at klubben dog kom til de helt vilde chancer.

Et kvarter før tid fik Rudy Gestede dog sendt bolden ind bag Kasper Schmeichel med et godt skud, så den danske landsholdsmålmand ikke kunne fejre sin fjerde Premier League-kamp i træk uden at indkassere et mål.

Cirka ti minutter før tid var det tæt på, at Jores Okore var kommet på scoringstavlen, dog i den forkerte ende.

Den danske forsvarsspiller fik støvlesnuden på et Leicester-indlæg, og bolden sneg sig lige forbi Aston Villas ene stolpe, men bundholdet fik altså det ene point.