Schmeichels overtidsmareridt går verden rundt

Stakkels Kasper Schmeichel, stakkels Leicester. Den danske landsholdskeeper var et af ofrene, da Leicester og Watford søndag eftermiddag gav hinanden og tilskuerne på Watfords hjemmebane Vicarage Road et vildt drama, der endte med at sende Watford videre til playoff-finalen om den sidste oprykningsplads til Premier League.

Ved stillingen 2-1 til hjemmeholdet seks minutter inde i dommerens tillægstid og med udsigt til forlænget spilletid, fik Leicester tilkendt et straffespark, som hjemmeholdets fans havde svært ved at få øje på. Desværre for Schmeichel og co. formåede Anthony Knockaert i to omgange ikke at få bolden forbi den tidligere Arsenal-keeper Manuel Almunia.

I stedet etablerede Watford et hurtigt kontraangreb, som endte med et indlæg på tværs foran Schmeichel, der sprællede forgæves efter bolden, som i stedet blev headet bagud i feltet, hvor Troy Deeney dukkede op og blev matchvinder og Watfords store helt. Deeney begyndte sæsonen bag tremmer, hvor han afsonede en voldsdom, men Watford holdt fast i ham, og det var klubledelsen formentlig glade for søndag eftermiddag.

- Når jeg tænker på den start, som jeg havde på året, så er det meget tilfredsstillende at score 20 sæsonmål og det mål, som sender os til Wembley, sagde Deeney, som fejrede sejrsmålet med at springe ud i armene på sin familie, som bakkede ham op fra tilskuerpladserne.

Efterfølgende gik Watfords fans amok og strømmede ind på banen i en vild sejrsrus.

Leicesters manager havde svært ved at finde nogle trøstende ord til sine spillere.

- Jeg kan ikke forestille mig en værre måde at tabe sådan en kamp på. Det kan være en meget barsk sport, og det var meget hårdt for spillerne at opleve, sagde Leicester-manager Nigel Pearson efterfølgende.

Både historien om kampen vilde u-vending og klippet af det vanvittige minut er efterfølgende gået verden rundt.

'En dag man skal være fra Watford' lyder rubrikken hos spanske El Mundo, der naturligt nok hylder Almunia for dobbeltredningen ved straffesparket.

El Mundo viser også et klip med Sky Sports' kommentator, der ophidset fortæller serierne, hvad der sker på banen. Sky har nemlig ikke rettighederne til at vise playoff-kampene, så i stedet dækker man dem, som var det radio. Se klippet af den medlevende kommentator her:

I den spanske sportsavis AS er Almunia også helten:

'Almunia slipper galskaben og er Watfords nye helt', lyder overskriften.

Den tidligere Chelsea-spiller Gianfranco Zola er manager i Watford og han er naturligt nok i fokus, når italienske medier fortæller om den fantastiske kamp:

'Zolas Watford i finalen, mål i 96. minut' lyder det hos tuttosport.com, der viser, hvordan Zola gled og væltede på vej ind på banen, da han slap jublen løs efter sejrsmålet.

Udover de hjemlige medier i England samt Spanien og Italien har den fantastiske historie blandt andet også ramt nettet hos medier i Sydafrika, New Zealand, Australien og Malta.

Watford møder i playoff-finalen enten Brighton eller Crystal Palace.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip