Scholz debuterer med succes i dramatisk topbrag

25/01/2015

Det har været en turbulent uge for det danske forsvarstalent Alexander Scholz.

Først meddelte den belgiske topklub Anderlecht, at klubben var blevet enig med Scholz' klub, Lokeren, om et køb af danskeren. Men i sidste øjeblik forpurrede Scholz selv det skifte og valgte i stedet ligarivalen Standard Liege.

Søndag debuterede den tidligere Vejle-spiller så i Standard Lieges forsvar med en 2-0-sejr over netop Anderlecht.

Noget af en debut for den 22-årige U-landsholdsspiller, der altså var med til at holde målet rent mod topholdet i en dramatisk kamp med uroligheder blandt de tilrejsende Anderlecht-tilskuere.

Efter 0-0 ved pausen kom der gang i sagerne, da Anderlechts Steven Defour sparkede bolden væk, efter at dommeren havde fløjtet. Det kostede ham et gult kort, og da han allerede havde en advarsel, var Anderlecht dermed reduceret til 10 mand.

Det fik klubbens fans til at gå amok i det ene hjørne af stadion, hvor de røde stolesæder en overgang blev kastet ned på banen, inden der kom ro over gemytterne igen.

Standard Liege udnyttede overtallet til at score to gange i den sidste halve time. Først gjorde Laurent Ciman det til 1-0, inden Igor de Camargo sikrede sejren i de sidste minutter.

Alexander Scholz fik en stærk debut for sin nye klub og kan altså glæde sig over både en sejr og et rent mål i sin første kamp i Standard-trøjen.