Schumachers manager: Han havde ikke meget fart på

Skrevet af admin

31/12/2013

Dagens topnyheder

Det var en kæde af uheldige sammentræf, der førte til motorsportslegenden Michael Schumachers skiulykke i søndags.

Det siger den syvdobbelte Formel 1-verdensmesters manager, Sabine Kehm, på hospitalet i Grenoble i Frankrig, hvor han er indlagt til behandling.

Han kom slemt til skade i hovedet og er flere gange blevet opereret. Natten til tirsdag fjernede læger en svulstlignende blodsamling i hjernen.

Sabine Kehm fortæller, at da ulykken skete, stod han på ski med en gruppe venner og også sin 14-årige søn.

Under ulykken gik Schumachers hjelm tilsyneladende i stykker.

- Det betyder ikke, at Michael havde meget fart på. Det ser ud til, at han ramte en sten under et sving. Det var en kæde af uheldige sammentræf, siger hun.

Kehm tilføjer, at ulykken kan være sket i en fart af 10 kilometer i timen, og at den skete under "en normal drejemanøvre".

Flere forskellige medier har antydet, at Schumacher havde stor fart på, da han styrtede på ski i et off piste-område i Meribel i de franske alper.

Nu citerer den tyske boulevardavis Bild Sabine Kehm for at sige, at da ulykken skete, havde Schumacher netop hjulpet en ven, der var styrtet, på skiene igen, og Schumacher selv var ikke kommet op i fart.

Lægerne på hospitalet siger, at Michael Schumachers tilstand er i bedring.

- Situationen er mere under kontrol end i går, men vi kan stadig ikke sige, at han er ude af farezonen, sagde anæstesioverlæge professor Jean-Francois Payen fra hospitalet i Grenoble tidligere tirsdag.

/ritzau/AFP