Schumachers tilstand er stabil efter skistyrt

Michael Schumachers tilstand har været stabil natten over, oplyser hans manager, Sabine Kehm, i Grenoble.

- For øjeblikket er hans tilstand stabil, siger Sabine Kehm, der briefede pressen onsdag formiddag uden for hospitalet i Grenoble, hvor Schumacher er blevet opereret flere gange efter søndagens voldsomme skiulykke.

- De gode nyheder er, at vi ikke finder grund til at holde en pressekonference nu, da der stort set ikke er sket nogen forandringer siden i går, siger hun.

- For øjeblikket er dette gode nyheder, men jeg ønsker ikke at komme nærmere ind på det, da det er for tidligt, siger Kehm, som understreger, at Schumacher ligger i kunstig koma.

Men Formel 1-legenden er ikke ude af farezonen.

Motorsportslegendens manager har tidligere sagt, at ulykken skete, da Schumacher stod på ski med en gruppe venner og også sin 14-årige søn.

Under ulykken gik Schumachers hjelm tilsyneladende i stykker.

- Det betyder ikke, at Michael havde meget fart på. Det ser ud til, at han ramte en sten under et sving. Det var en kæde af uheldige sammentræf, siger hun.

Hun siger, at ulykken kan være sket i en fart af 10 kilometer i timen, og at den skete under "en normal drejemanøvre".

Flere forskellige medier har antydet, at Schumacher havde stor fart på, da han styrtede på ski i et off piste-område i Meribel i de franske alper. Men tabloidavisen Bild skriver, at ulykken skete, da Schumacher netop havde hjulpet en ven, der var styrtet, på skiene igen.

Schumacher blev verdensmester i Formel 1 i 1994 og 1995 med Benetton, mens han fra 2000 til 2004 vandt VM-titlen fem gange i træk med Ferrari.

Schumacher indstillede endegyldigt sin karriere for et år siden. Han bliver 45 år 3. januar og har to teenagebørn med hustruen Corinna.

Schumacher bliver ikke flyttet fra hospitalet i Grenoble foreløbigt. Det ville ifølge lægerne medføre for stor en risiko.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip