Schwartz skaffer Randers point efter keeperfejl

17/04/2014

Hans Henrik Andreasen scorede et pragtmål, og Esbjerg var foran to gange i hjemmekampen mod Randers, men måtte nøjes med 2-2 hjemme på Blue Water Arena mod Randers.

Randers-angriberen Ronnie Schwartz udnyttede kort inde i anden halvleg en stor fejl af hjemmeholdets keeper Martin Dubravka til at sørge for 2-2.

Esbjergs målmand agerede med et par pragtredninger helt, da vestjyderne i sin seneste kamp vandt 1-0 i Farum over FC Nordsjælland, men skærtorsdag fik slovakken en mere uheldig hovedrolle.

På den regnfyldte bane fejlbedømte han således en bold uden for eget felt og tillod på den måde Schwartz at udligne til opgørets slutresultat 2-2 i tomt mål.

Esbjerg toppede før den første af to påskerunder forårsstillingen sammen med AaB, men Randers mødte omvendt også frem med selvtillid efter at have besejret AGF og Viborg i sine seneste kampe, og den gode moral og fight var med i bagagen til Esbjerg.

Kronjyderne var således bagud to gange i et opgør, som Esbjerg især før pausen dominerende i forhold til boldbesiddelse og antal skabte chancer, men formåede altså at slå tilbage.

Vestjyderne kom fortjent foran 1-0 efter et lille kvarters spil, da Michael Jakobsen pandede et Jeppe Andersen-hjørnespark i nettet. I øvrigt forsvarsspillerens første superligamål siden maj 2010.

Randers svarede igen på samme måde, da Randers-anfører Christian Keller midtvejs til pausen headede Kasper Fiskers hjørnesparksbold ind bag en chanceløs Esbjerg-keeper Martin Dubravka.

Og lidt derefter bragede Esbjerg-anfører Hans Henrik Andreasen bolden ind fra 25 meters afstand til en 2-1-føring, der altså ikke holdt hjem.

Esbjerg kan nu se frem til et besøg i Parken hos FC København mandag, mens Randers søndag gæster Superligaens førerhold AaB.