Scorekonge skal hjælpe Danmark mod VM

Nicki Bille Nielsen er klar til at score målene i aftenens VM-kvalifikationskamp ude mod Armenien. Hvis han får chancen.

Rosenborg-angriberen understreger dog, at det ikke handler om, at han skal vise sig frem i et soloshow, men at holdet skaffer de tre point.

- Det handler ikke om, at jeg skal vise mig frem. Især ikke i den situation, vi er i lige nu. Det handler om holdet. Der er ikke tid til at vise mig frem og lave noget ekstraordinært.

- Jeg skal ind og gøre det, jeg gør i Rosenborg. Jeg skal hjælpe holdet, og så må jeg se ud over mine egne individuelle behov lige nu.

- For at præstere skal jeg gøre det godt selv, så det er et mix af det hele. Og jeg vil utroligt gerne bidrage med noget i sådan en vigtig kamp, siger Nicki Bille.

Nicklas Pedersen fik alle 90 minutter i fredagens 2-1-sejr over Malta, men Gent-angriberen er siden blevet skadet og sendt hjem til Belgien.

- Først og fremmest er jeg ærgerlig på hans vegne. Det er altid synd, når folk bliver skadet. Men samtidig giver det større muligheder for mig, nu hvor der er en angriber færre.

- Nicklas Helenius er også kommet ind, så der er stadig det samme antal angribere om pladserne, så vi må se, lyder det fra Nicki Bille.

- Jeg vil selvfølgelig håbe på en startplads, jeg ved, at jeg er inde i overvejelserne, og så må vi se. Hvis han har brug for mig, så er jeg 100 procent klar, siger han.

Nicklas Pedersen var ikke specielt farlig mod Malta, og det håber Nicki Bille på, at han kan være mod Armenien.

- Personligt kan jeg bidrage med lidt mere dybde, lidt mere hurtighed oppe foran og noget vildskab.

- Samtidig synes jeg også, at jeg er blevet god til at holde fast i bolden og forhåbentlig kan jeg være målfarlig også, siger han.

Faktisk var Nicki Bille meget tæt på at komme på banen mod Malta i stedet for Nicklas Pedersen. Han havde smidt overtrækstrøjen, men så ville Martin Braithwaite gerne skiftes ud. Og så var det Viktor Fischer, der fik chancen.

- Jeg havde gjort mig mentalt klar og havde allerede visualiseret, hvordan det skulle være, når jeg kom ind. Jeg havde set mulighederne.

- Men Braithwaite havde brug for at komme ud, og så var der brug for Viktor i stedet. Sådan er fodbold.

- Det giver mig dog bare endnu mere optimisme, fordi jeg fik følelsen af, at jeg var tæt på, siger Nicki Bille.

Kampen mod Armenien fløjtes i gang i aften klokken 18.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip