Se alle billederne: Emmelie de Forest hyldet i Tivoli

Det har været et turbulent døgn for Emmelie de Forest. Efter triumfen lørdag aften blev der festet igennem, og den unge stjerne-sangerinde forlod først det store afterparty i Malmø omkring klokken fire søndag morgen.

Ved middagstid tog det danske Grand-prix-hold turen tilbage over Øresund, og klokken 15 mødte hun pressen i DRs koncerthus.

Og her til aften kunne Grand Prix-heltinden så endelig lade sig hylde af tusindvis af glade fans på Plænen i Tivoli.

Emmilie de Forest ankom i bus foran Tivolis hovedindgang klokken 17:30. Derfra gik hun blandt folk ned til Plænen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Jublende glade danskere tog kort tid efter imod sangerinden på Plænens scene.

Her takkede hun for opbakningen.

- Jeg er så utrolig glad og taknemmelig for troen på mig og på vores sang, der har ført os videre til den her fantastiske konkurrence. Det betyder så meget for mig med al den støtte og beskeder og breve, jeg har fået af fans og af Danmark. Jeg havde ikke klaret det uden jer, sagde hun fra scenen.

Derpå sang hun 'Der er et yndigt land'.

Det dryppede lidt fra oven - men det var 'Only Teardrops'. Og hvis der havde været et tag, var det sikkert blæst af, da Emmilie de Forest sang vindersangen. I dagens anledning med strømper på, men dog uden sko, som hun plejer.

Herefter fik hun overrakt blomster og modtog igen danskernes hyldest i form af langvarige klapsalver og positive tilråb.

Emmilie de Forest rundede af med at spille 'Only Teardrops' igen, og hun kunne sikkert have være blevet ved. I hvert fald lader det ikke til, at folket bliver trætte af sangen lige med det første.

Du kan se alle billederne og en video fra Emmelies tur rundt i København her:

Dagens Gossip