Se alle billederne: Kardashian-søstre muntrede sig i Legoland

Der var gang i Lego-klodserne, da Kylie og Kendall Jenner besøgte forlystelsesparken med de danske klodser i Californien mandag.

Den 18-årige tv-personlighed og 20-årige topmodel havde taget en kæmpe venneflok med til Legoland, og her boltrede de celebre søstre sig i rutsjebanerne, med at kigge på Det Hvide Hus bygget af Lego-klodser samt suse rundt og se stedets mange features.

Pigerne lejede en skolebus til at køre dem derud, og tirsdag delte de selvfølgelig billeder fra besøget på deres respektive Instagram-profiler.

På billederne sidder de blandt andet og nørkler med at samle små figurer, mens de på et gruppefoto fortæller, hvor god deres dag har været i den danske forlystelsespark.

- Havde det sjovt i dag i Legoland, jubler Kylie Jenner blandt andet til et af billederne fra besøget.

Kendall og Kylie Jenner har samme mor som de hypede tv-personligheder Kim, Khloé og Kourtney Kardashian, mens deres far er OL-guldvinderen Caitlyn Jenner, der gennem 65 år levede som manden Bruce Jenner.

Alle fem celebre søster medvirker i familiens uhyre populære realityshow "Keeping Up with the Kardashians", som kører på 12. sæson.

Se billederne her:

 

our Lego squad on top of the White House. thanks Legoland

Et billede slået op af Kendall Jenner (@kendalljenner) den

9. Maj 2016 kl. 5:20 PDT

 

natural habitat

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den

9. Maj 2016 kl. 7:21 PDT

 

had fun today at @legolandcalifornia

Et billede slået op af King Kylie (@kyliejenner) den

9. Maj 2016 kl. 4:38 PDT

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip