Se Bieber forføre damer på dansk hotel

Skrevet af admin

27/11/2013
Den danske model Amalie Schou og to modelkolleger har fået fornøjelsen af en romantisk udflugt med Justin Bieber i den danske hovedstad. I hvert fald fik de tre skønner damer lov til at spille popstjernens udkårne for en stund i en reklamefilm for Biebers nyeste parfume med navnet "The Key". Den knap fire minutter lange kortfilm, som er blevet lavet i forbindelse med lanceringen af parfumen, viser Biebers romantiske drømmeudflugter med de tre kvinder, som alle tre - tilfældigvis - sover med sangerens parfume på sengebordet. I filmen, som blandt andet er optaget på Hotel Phoenix i indre København, danser Justin Bieber på hustagene med en af pigerne, mens en anden får bragt kage til døren af en sangeren i en piccolo-uniform.Du kan se kortfilmen, som er instrueret af Peter Glanz, her. Newspaq

Dagens topnyheder

Den danske model Amalie Schou og to modelkolleger har fået fornøjelsen af en romantisk udflugt med Justin Bieber i den danske hovedstad.

I hvert fald fik de tre skønner damer lov til at spille popstjernens udkårne for en stund i en reklamefilm for Biebers nyeste parfume med navnet "The Key".

Den knap fire minutter lange kortfilm, som er blevet lavet i forbindelse med lanceringen af parfumen, viser Biebers romantiske drømmeudflugter med de tre kvinder, som alle tre - tilfældigvis - sover med sangerens parfume på sengebordet.

I filmen, som blandt andet er optaget på Hotel Phoenix i indre København, danser Justin Bieber på hustagene med en af pigerne, mens en anden får bragt kage til døren af en sangeren i en piccolo-uniform.

Du kan se kortfilmen, som er instrueret af Peter Glanz, her.

Newspaq