Se billeder: 20-årig efterlyst for drabet på teenager i Tingbjerg

Københavns Politi har siden søndag aften arbejdet hårdt på at opklare det brutale drab på en 17-årig ung mand i Tingbjerg.

- Vi har en begrundet mistanke til en 20-årig mand, som vi mener er gerningsmanden til drabet søndag aften. Vi har siden natten til mandag kørt en målrettet efterforskning mod den pågældende person. Vi leder efter ham på alle relevante steder, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

- I går appellerede vi til den mistænkte om at melde sig. Især af hensyn til hans egen sikkerhed, da vi var bekendt med, at bandemedlemmer fra Tingbjerg og LTF ledte efter ham. Da vi ikke har hørt fra ham eller har været i stand til at finde ham på de steder, vi har ransaget, ser vi os nødsaget til at efterlyse den mistænkte på normal vis, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

Den mistænkte er Musa Ozcan Sevim. Han er 20 år, mand, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning, kort mørkt hår, muligvis med overskæg. Efter politiets oplysninger er han medlem af Tingbjerg-grupperingen.

- Klubmedarbejdere og ansatte ved skolerne i Tingbjerg har gjort en meget stor indsats for at få eventuelle vidner til at kontakte politiet. Det er vi meget taknemmelige for, men det har ikke hjulpet endnu. Vi ved, at der var minimum seks til otte personer tilstede i området tæt på gerningsstedet. Desværre har ingen af disse personer rettet henvendelse til Københavns Politi. Heller ikke vidnernes familie eller pårørende, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook og følg med når vi efterlyser!

- Vi betegner den efterlyste som farlig. Hvis nogen mener at have set ham eller måske kender hans opholdssted, vil vi meget gerne høre om det. Borgere skal ikke selv prøve at pågribe den efterlyste, men bedes kontakte politiet, siger Steffen Thaaning Steffensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip