Se billeder og video: DF folketingspolitikere ankom til Kolding

I går var der nøjagtigt 100 dage til kommunalvalget. I den anledning ankom Dansk Folkeparti i inderhavnen i Kolding i skonnerten "Halmø". Ombord var gruppeformand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, Morten Messerschmidt, Søren Espersen, Marie Krarup og Karina Adsbøl.

På havnen stod op mod 200 borgere og tog i mod politikerne, hvor der også blev hilst på gruppeformand for Dansk Folkeparti i Kolding og viceborgmester, Søren Rasmussen samt de lokale byrådsmedlemmer og byrådskandidater fra partiet.

Kristian Thulesen Dahl bød velkommen og indledte med en kort politisk tale på kajen ved skibet. Regeringen fik som ventet drag over nakken og Thulesen Dahl ønskede god vind til det forestående byrådsvalg i Kolding.

Derefter kunne de fremmødte se den meget velholdte 113 år gamle skonnert ”Halmø” indvendig og tale med de fremmødte politikere.

Søren Rasmussen var nervøs for, hvor mange der ville kigge forbi på grund af det skiftende vejr:

- Vi var meget spændte på hvor mange der ville kigge ned på havnen i det noget ustadige vejr. Men vi blev positivt overrasket. Ideen med et sommertogt, med de ledende politikere var så god, at mange trodsede vejret og heldigvis fik en god oplevelse, siger viceborgmester, Søren Rasmussen og fortsætter:

- Det var en god måde, at starte kommunalvalgkampen på. Vi føler alle, at det var rart med partitoppes skulderklap og nu går vi for alvor i gang med vores kampagne. Fra Christiansborg har de store forventninger til vores resultat ved valget i november, fordi vi fik så godt et valg for fire år siden og har fået så mange medlemmer. Kolding er en højborg for Dansk Folkeparti og det agter vi, at blive ved med, at være.

- Nu vil vi ud og tale med borgere på gader og stræder og fortælle om vores resultater og hvad vi vil arbejde for i næste byrådsperiode. Næste større aktivitet bliver ved Kulturnatten, hvor alle mand er kaldt af huse, slutter Søren Rasmussen.

Se billeder og video nedenunder.....

Dagens Gossip