Se billeder og video: Kato og Donkey Sound kommer til Grøn Koncert

Tuborg og Muskelsvindfonden udvider i år repertoiret af musikalske lækkerier med henholdsvis den elektroniske musik og dancehall/reggae. Det sker med Kato og Donkey Sound.

Kato kommer med unikt show

Kato er synonym med pulserende rytmer og house. Han var sidst med på Grøn Koncert i 2011, og nu vender han stærkt tilbage og cementerer dermed, at den elektroniske musik er kommet for at blive.

I januar udgav Kato sit tredje studiealbum, Behind Closed Doors, hvor han blandt andet arbejder sammen med prominente navne som USO, Bent Fabricius Bjerre, Ida Corr og Snoop Dogg. Sidst Kato var med på Grøn Koncert, havde han følgeskab af en lang række af sine venner, og denne gang vil han igen tage en god portion solister med på scenen.

- Der bliver hevet nogle kaniner op af hatten, som KUN sker på Grøn Koncert i år. Ingen andre steder, siger Kato.

Donkey Sound bringer reggaerytmer til Grøn Koncert

Donkey Sound er lyden af et af Danmarks mest effektive og dygtige producerteam bestående af Pharfar og Fresh-I, som har arbejdet sammen med både Kaka, Bikstok Røgsystem og ikke mindst Natasja.

Det er første gang, det bliver muligt at høre reggae og dancehall fra Grøn Koncerts scener. Til gengæld bliver det et kæmpe show, der ikke kommer ikke til at gå stille for sig.

Med sig på scenen bringer Donkeysound en perlerække af landets mest prominente dancehall- og reggaemusikere. Både Wafande, Raske Penge, Klumben og ikke mindst Shaka Loveless ligger vejen forbi det storslåede show, der bliver spækket med masser af overraskelser og en fest ud over det sædvanlige.

Grøn Koncert 2013 byder desuden på Nik & Jay, Medina, Mads Langer og Carpark North.

Du kan se billeder og videointerviews længere nede på siden.....

Her kommer Grøn Koncert:

18. juli: Kolding

19. juli: Randers

20. juli: Aarhus

21. juli: Aalborg

25. juli: Esbjerg

26. juli: Odense

27. juli: Næstved

28. juli: København

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip