Se billeder og video: Meld dig til City Vejle Brudeløb

Tilmeldingen til City Vejle Brudeløb 2013 lørdag den 23. marts er i fuld gang.

Sidste års vindere var Lilian og Daniel Sundgaard, som blev gift den 9. juni fik på selve bryllupsdagen en romantisk og helt perfekt dag. Men den sjoveste dag i deres parliv var et par måneder forinden, da Daniel Sundgaard ikke alene tog benene på nakken - men også sin kommende brud, Lilian - og vandt City Vejle Brudeløb.

- Det var den sjoveste dag, vi har haft sammen som kærester. Uden tvivl. Vi anbefaler alle, vi kender, at melde sig til Brudeløbet. Det var SÅ skægt at kæmpe sammen, siger Daniel Sundgaard.

Drømmekjolen i hus

City Vejles Brudeløb er for brudepar, der skal giftes det kommende år. Lørdag den 23. marts spurter kærestepar fra hele landet igen ned ad den 120 meter lange etape for at få fingre i de mange præmier, der er sponsoreret af byens butikker.

- Vi vandt 40.000 kroner til bryllupstøj fra Panayotis. Jeg kunne få min drømmekjole uden at skulle tænke på prisen. Det var virkelig dejligt. Vi fik også mange andre helt fantastiske præmier med hjem, fortæller Lilian Sundgaard om sidste års Brudeløb.

Kommende brudepar kan allerede nu melde sig til dette års mest bemærkelsesværdige motionsløb på www.brudeløb.dk.

Førstepræmien er et gavekort på 30.000 kroner til Panayotis. Andenpræmien er 20.000 kroner til Lilly Brudekjoler.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip