Se billeder og video: Trusler, pistolmænd og maskerede bilister gav travlhed i Odense

Fyns Politi har haft en travl dag i Odense, hvor der har været ballade flere steder i byen.

Truet med hammer

Ved 11-tiden var der ballade på Vestre Stationsvej ved Store Glasvej i Odense et slagsmål. Tre personer i en personbil holdt stille for rødt lys. En anden personbil med tre rocker-lignende personer i, kørte op på siden af bilen og truede voldsomt.

Føreren af den holdende bil blev så bange, at han satte bilen i bakgear og påkørte en tredje bil, der holdt bag ved. Der skete ingen personskade.

De tre rocker-lignende personer steg ud af deres bil, og en personerne havde en hammer i hånden. Det fik de andre tre personer til at springe ud af bilen og løbe fra stedet - og manden med hammeren bagefter sig. De flygtende personer blev ikke indhentet, og de tre rocker-lignende personer satte sig efterfølgende ind i deres bil og kørte fra stedet.

Politiet har en formodning om hvem de tre rocker-lignende personer er.

Forskansede sig på værtshus

Kort før klokken 14 modtog Fyns politi endnu en  anmeldelse om slagsmål på gaden på Middelfartvej nær Føtex i Odense. En person, der var blevet udsat for vold, forskansede sig på et nærliggende værtshus, og flere biler kørte fra stedet.
Volden er formentlig et internt opgør inden for narkomiljøet.

Smed pistol og kniv ud af bil

Kort efter fik politiet melding om to personbiler fra Vollsmose, der kørte i høj fart ad Kochsgade. Politiet fik kontakt til bilerne på Skibhusvej. Den ene bil standsede, mens den anden stak af. Politiet jagtede bilen og i Vollsmose blev den efterladt. Gerningsmændene nåede at smide en pistol og kniv fra sig.

En person blev anholdt, mens de andre forsvandt. Men politiet mener at vide, hvem de er. Den anholdte fremstilles formentlig i grundlovsforhør i morgen.

Pistolmand anholdt

Kort før klokken 15 fik politiet en alarm om at en person var blevet skudt i hånden i Vindegade. Her havde to mænd og en kvinde forvoldt vold på gerningsmanden. I forbindelse med volden lykkedes det gerningsmanden at få fat i en pistol, han havde på sig. Det lykkedes den ene af personerne at få fat i pistolen, og der afgik et skud, uden at der var nogen der blev ramt.

De to kvinder og manden blev også anholdt og sigtet for vold.

Maskerede personer kørte rundt i Odense

Og klokken 1615 fik politiet en anmeldelse at to personbiler med seks til syv maskerede personer kørte rundt i Odense midtby.

En patrulje fik kontakt med de to biler, der holdt stille i Nørregade og patruljen tilkaldte assistance af flere patruljer. Flere af de maskerede personer var iført skudsikker vest.

Politiet anholdt syv personer, og foretog ransagning af de to personbiler. Der blev fundet en kniv samt flere slagvåben. Bilerne skal undersøges nærmere og der vil ske sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

Se billeder og video nedenunder.....

 

Dagens Gossip