Se billeder og video: Tycho Brahes Himmelglobus monteret på Aquila i Tivoli

I år bliver Tivoli 600 kvadratmeter større for gæsterne, som samtidig får tre nye forlystelsesoplevelser i et nyt tematiseret område i den del af Tivoli, som kaldes Det muntre Hjørne.

Tycho Brahes billedskønne Himmelglobus blev i dag med kran hejst på plads og boltret fast på Tivolis kommende superforlystelse Aquila. I 20 meters højde blev den blå globus i høj sol med millimeters præcision spændt fast og udgør dermed hjertet af forlystelsesnyheden. Bagefter blev den vellykkede operation fejret med røde pølser, da det samtidig blev startskuddet til rejsegilde.

Aquila er den vildeste af i alt tre nye forlystelser, som skal stå klar til gæsterne i en stærk revitaliseret udgave af Det muntre Hjørne den 11. april, hvor Tivoli slår dørene op for en ny sæson. Her tages der hul på et nyt 1200 kvadratmeter stort område med afsæt i et Tycho Brahe-univers med renæssanceinspirerede Københavnerhuse.

Forsøg med menneskeattrapper på vej

Snart bliver sidste skrue spændt fast, så de første testture og forsøg med menneskeattrapper kan gå i gang. Med plads til 24 personer fordelt i seks ørnehoveder svinger Aquila sig op i høj hastighed med en centrifugalkraft svarende til 4G. Det er første gang siden 2009, at Tivoli bygger en så vild forlystelse.

Første testtur med mennesker om bord bliver den 5. april.

Årets tre forlystelsesnyheder indvies11. april

De mindre børn og tweens kan se frem til nye sug i maven. De får et Droptower, hvor de hæves op i ”Stjernetårnet”, før de dumpes ned med stor fart, samt ”Den lille Drage”, hvor de selv bestemmer, hvor højt de vil op i luften.

Aquila bliver dog årets manddomsprøve for vovehalse, hvor gæsterne stiger om bord og centrifugalkræfter af styrken 4G slippes løs. Forlystelsen findes bl.a. i New York på Coney Island, men designes specielt til Tivoli.

Tivoli åbner for en ny sæson den 11. april.

Se videoen nedenunder.....

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip