Se billederne: 13-årig stuntkører fik debut på Bakken

Den kun 13-årige Mikkel Brade fra Køge fik lørdag sin scenedebut, da han optrådte med et forrygende MC-trial stuntshow på Bakkens Friluftsscene i forbindelse med ’Yamaha på Bakken 2013’.

Trial er en MC sport, der er fuld af spænding og adrenalin, og Mikkel spås en stor fremtid inden for sporten. Modsat de fleste andre MC sportsgrene handler trial ikke om at køre hurtigst, men derimod går det ud på at beherske sin MC i vanskeligt terræn, uden at berøre jorden med fødderne.

Man gennemkører en af gangen, korte afmærkede terrænafsnit, hvor man bliver "bedømt" og får så et antal strafpoints, alt efter hvor mange gange man har haft foden på jorden.

Der køres på specielle trialmotorcykler, der udmærker sig ved lav vægt, og en fantastisk smidig motor - typisk mellem 250cc og 300cc.

Mikkel kører til daglig i Hedelands Motorklub, hvor han træner ihærdigt under kyndig vejledning af sin far Tommy Brade, der selv har kørt trial.

Mikkel Brades stuntshow fandt sted i forbindelse med ’Yamaha på Bakken 2013’, hvor forlystelsesparken for en dag blev omdannet til en veritabel motorcykeludstilling.

Dagen startede med prøvekørsel for MC- og ATV-entusiaster i alle aldre. Derefter kørte Pjerrot og Mads 'Blærerøv' Christensen i spidsen for et optog af motorcykler gennem Bakkens gader og stræder til Friluftsscenen.

Se billederne nedenunder.....

Dagens Gossip