Se billederne: 160 personer til Tænketanksmøde - tre priser uddelt

Mere end 160 personer fra Koldings erhvervsliv, frivillige foreninger og uddannelsesinstitutioner var i går til Tænketanksmøde på Hotel Scandic i Kolding.

Der blev netværket, uddelt priser og præsenteret ideer og visioner. Overskriften for mødet var "Flere i arbejde og social ansvarlighed – Hvad kommer det mig ved?"

Aftenens højdepunkt var uddelingen af Koldings Social ansvarlighedspris, Jobfighterprisen og Brobygningsprisen. Vinderne af de tre priser blev:

Social ansvarlighedsprisen

Hotel Scandic - for deres unikke samarbejde med værestedet Gademix samt deres indsats med at integrere borgere på arbejdsmarkedet.

Jobfighterprisen

Lemvigh Muller A/S for deres rummelighed i forhold til nogle af de mest sårbare unge og for at kaste sig over det næste projekt, som handler om unge med en diagnoser, som Asperger, ADHD og sent udviklede unge.

Brobygningsprisen

Chr. & Kaj Nielsen, Burcharth Gulventreprise, Malerfirmaet Ib Kristensen, Strøh TeknikPartner og Trælasten i Kolding for at have gennemført en renovering af det sociale værested Cafe Paraplyen i Kolding midtby.

Oplæg og afslutning

Forinden prisoverrækkelsen havde socialudvalgsformand Tine R. Nørgaard præsenteret oplægget "Nye partnerskaber – nye muligheder". Formanden for arbejdsmarkedsudvalget, Kjeld Kjeldsen, præsenterede deltagerne for et nyt projekt - Hvordan får vi 500 flere i arbejde eller uddannelse.

Fra den absolutte elite af danske erhvervsledere og kommentatorer, var et oplæg fra direktør og forfatter Lars Kolind.

Afslutningen på det 3. Tænketanksmøde stod Kolding Kommunes borgmester, Jørn Pedersen for.

Dagens Gossip