Se billederne: #1tv - 7'eren giver magten til de unge

Alle brokker sig over ungdoms-tv. Det går for hurtigt, det går for langsomt, musikken er dårlig og videoerne er gamle. Tv til unge har altid stået for skud, når kritikerne, og ikke mindst de unge selv, vurderer kvaliteten af programmer, der er lavet til de unge af de ældre.

Nu tager 7’eren bladet fra munden og overlader sendetiden til verdenshistoriens hidtil mest forkælede generation, de danske unge. De får nu muligheden for at lave deres helt eget tv-program #1tv. Der er premiere 1. maj.

7’eren er en legeplads, hvor der er plads til nytænkning. Det er her at nye og uprøvede talenter kan få lov at udfolde sig.

- Ungdoms-tv bliver ofte kritiseret af de unge selv, så nu har vi tænkt os at sige: 'Hvis I synes det er så dårligt, så må I sgu lave det selv!'. I maj overlader vi derfor sendefladen til fire unge, upolerede talenter. Nu er det dem, der bestemmer. #1tv er ikke et reality program, hvor intrigerne dyrkes. #1tv er et sammenhold, hvor målgruppen tages seriøst og værterne er i øjenhøjde med seeren. Det er live, det er anderledes og det bliver interaktivt. For som altid på 7'eren, så er digital interaktion med vores seere i højsædet, siger Kanalchef for 7’eren Nanna Schultz.

De fire udvalgte unge skal i samarbejde med redaktionen og resten af Douglas teamet være med til at skabe det unikke indhold, der beviser, at det er dem og ikke os, der har magten. Et ærligt og direkte tv-program, hvor målgruppen tages seriøst.

#1tv vil være åben for spørgsmål og svar, når unges problemer, tanker, følelser, musik og humor, bliver udfordret og diskuteret uden filter. #1tv er også meget aktive på Instagram, Twitter og Facebook, hvor seerne kan sende kommentarer og opfordringer til de fire værter.

De fire værter er:

Kaspar Rachlin - 22 år Kaspar er fra København. Han har læst STX uddannelse på Niels Broch og siger selv, at ”musik er min verden” – Han har selv rappet en del, men er nu gået over til kun at producere. Var med til at starte musikkollektivet BOC (Bomber Over Centrum) med bl.a. Kesi. Kaspar er søn af Dan Rachlin, og hans onkel er Phase5, der bestyrer RedBull studiet i København. Kaspar er den sjove dreng med styr på musikken. Hans verden og crew er Danmarks nye stjerner, og det er Kaspar, der bestyrer musikken i programmet. Han beskriver sig selv som en ”lover og ikke en fighter”.

Julie Wester - 21 år: Julie er født og opvokset på Christiania og bor der også i dag. Julie har lavet meget skuespil og er kendt fra ”Tempelriddernes Skat I,II,III”, ”Se min kjole” og novellefilmen "En forelskelse". Hun interesserer sig for de sociale medier og ser en masse muligheder i det. Hun har rejst en masse og har på det seneste boet i New York. Julie er den gode og naturlige pige. Julie har en masse erfaring foran kameraet og vil være en af de bærende værter.

Theo Bat Schandorff - 22 år: Theo har haft sin opvækst på Fyn, men bor i København, hvor han dyrker det kreative. Han elsker film og kunst og har haft flere kunstudstillinger. Han har en passion for mad, specielt dansk mad, som han mener, ”er en kombination af ”greasy” og ”clean”. Han elsker at møde mennesker, der kan lære ham noget nyt og anderledes. Theo er ikke bange for at udsætte sig selv for ”eksperimenter”, der kan inddrage andre.

Jakob Stein Pedersen - 20 år: Jakob er født og opvokset i Nordsjælland og bor nu på Nørrebro. Arbejder for tiden i Lagkagehuset. Jacob har været ungdomsprofessionel fodboldspiller i Nordsjælland, hvor han havde talentet, men ikke psyken til at gå hele vejen, hvilket har betydet, at han skulle tage nogle svære valg i en tidlig alder. Jakob har et højt snit fra gymnasiet og kan komme ind på de fleste uddannelser. Jakob er naturlig, velovervejet og utrolig moden at høre på af sin alder. Jacob er lejlighedens ”pretty boy”, uden at være for pæn.

#1tv bliver sendt live hver aften mandag til fredag fra klokken 20.00 til 22.00 på 7’eren. Det optages i en stor lejlighed på Strøget i København, hvor både musikere, skuespillere, politikere, komikere og værternes egne venner kigger forbi. Ingen ved endnu, hvad der kommer til at ske ud over de unge selv – så alt kan ske.

Dagens Gossip