Se billederne: 200 borgere vil svømme over Kolding Fjord

200 borgere vil søndag den 25. august tilbagelægge 1.500 meter, som er strækningen tur retur over Kolding Fjord. De vil til "Kolding Open Water" iføre sig våddragter, svømmehætter og saltvandsbriller.

Turen er for alle, der kan svømme 1.500 meter, fortæller Bjarne Carlsen fra Lions Club, som lover en festlig motionssøndag ved fjorden.

- Vi garanterer, at sikkerheden for svømmerne er i top, siger Bjarne Carlsen og fortæller videre, at planlægningsgruppen er i gang med at få detaljer omkring blandt andet ledsagerbåde, banens opsætning og samoritter på plads. Det er tanken, at arrangementet skal blive en tilbagevendende begivenhed i Kolding.

Det er Lions Club Kolding, der er gået sammen med Kolding Svømmeklub og Kolding Kommune om svømmeinitiativet ”Kolding Open Water”.

Pengene går til velgørenhed

Svømmeturen er arrangeret af frivillige kræfter og overskuddet går til ungdomsarbejdet i Kolding Svømmeklub samt velgørenhed, primært i lokalområdet.

Erfaringer fra Vejle

I Vejle har de gode erfaringer fra et tilsvarende svømmearrangement, som i år foregår 18. august. Det er niende år i træk de svømmer over fjorden i Vejle, hvor der var 600 deltagere tilmeldt i 2012.

Lions Club i Kolding har det første år valgt at sætte et loft på tilmeldingen ved 200 deltagere.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

Starten går fra stranden ved Lyshøjallé klokken 12, hvor borgmester Jørn Pedersen vil sende svømmerne af sted.

Tilmeldingen er åben fra i dag og kan blandt andet ske via www.openwater.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip