Se billederne: 30.000 kunder til åbningsdagen i Borgen

To et halvt års arbejde i Sønderborg kulminerede i går med åbningen af Borgen Shopping. Efter Aase Nygaards åbningstale blev de mere end 1.000 forventningsfyldte kunder til åbningsceremonien budt indenfor. Herefter var der en jævn tilstrømning af kunder dagen igennem.

Ved lukketid klokken 22 var dagens samlede kundetal cirka 30.000.

- Jeg kan kun være glad og stolt over den forrygende modtagelse af Borgen. Vi har dagen igennem kun hørt glade og positive udsagn fra vores gæster, og hele dagen er forløbet uden voldsom kø til vores parkeringsanlæg. Vi kan konstatere, at vores logistik har den fornødne kapacitet, og at de mange hjælpere fra politihjemmeværnet og Y’s-Men’s Club har været stærkt medvirkende til at alt er forløbet gnidningsfrit, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Rekordomsætning

Mange butikker har meldt om rekordomsætning, og hos Sport24 oplyser aktionær og distriktschef Ole Jørgensen, at omsætningen på åbningsdagen har været den største i kædens historie, og dobbelt så høj som ”late night” i Kolding Storcenter i sidste uge.

Se billederne fra Borgen: Nyt shoppingcenter åbnet i Sønderborg

Indehaver af The Spot Cafe (Kong Kaffe), Henrik Ankerstjerne oplyser, at premieren i Borgen overgår tilsvarende centeråbninger i både Aalborg og Århus.

- Dagen igennem har vi haft 1.400 ekspeditioner fordelt på vores to cafeer, og alle forventninger til fulde er indfriet, slutter en glad Henrik Ankerstjerne.

I Borgens genåbnede og relancerede varehus Kvickly fortæller Torben Callesen, at kunderne har været glade for at have Kvickly tilbage i Sønderborg. Kunderne har især fremhævet den gode tilgængelighed til centret, de brede gange og den overskuelige indretning i varehuset.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip